Compania EMA

EMA este un nume care s-a impus atat pe piata interna cat si pe cea externa dupa anul 1989, in domeniul textil, continuand o activitate inceputa inca din anul 1907.

 

In prezent firma este constituita ca societate pe actiuni, a carui capital social este privat 100%, iar actiunile sunt tranzactionate pe piata reglementata de valori mobiliare.

 

Investitiile realizate in ultima perioada situeaza firma printre cei mai mari producatori de tricotaje din tara, avand un flux integrat de productie (tricotat, croit, confectionat, finisat), conducand la obtinerea unei calitati a produselor la nivelul standardelor internationale.

 

 e  LEGANTA, o insusire a oamenilor moderni!
m
AIESTRIE, sau un mod propriu de a cuceri lumea!
 a  RTA, adica aprecieri la superlativ pentru fiecare produs!

 

EMA SA, o firma cu o vasta experienta de piata, mereu cautata de alti si alti parteneri.

 

EMA SA, produce pentru export si pentru piata romaneasca tricoturi din fire acrilice, intr-o gama diversificata de contexturi si o bogata paleta coloristica.

 

EMA SA, o firma cu o experienta ce insumeaza o suta de ani, reprezinta garantia succesului in afaceri pentru parteneri din intreaga lume, iar pentru beneficiarii directi emblema calitatii, a confortului si a exclusivitatii stilului.

© Copyright EMA, 2008. Toate drepturile rezervate.